Genanvendelig bagemåtte i silikone ∙ Forest

(13 kundeanmeldelser)

159,00 kr.

Vores nye genanvendelige bagemåtte i ren platinsilikone er et simpelt og miljøvenligt alternativ til engangsbagepapir. Med vores genanvendelige bagemåtte behøver du aldrig at bekymre dig om der er mere bagepapir tilbage – du løber ganske enkelt aldrig tør. Bagemåtten er designet i en ekstra tyk kvalitet for lang holdbarhed og i absolut bedste kvalitet, som lever op til de højeste europæiske standarder.

Vi har designet bagemåtten med forhøjede kanter hele vejen rundt, som nemt sørger for at holde eventuelle væsker fra at løbe ud. Den bruges præcis som du ville bruge normalt engangsbagepapir – blot uden at smide ud. Vores genanvendelige bagemåtte er ideel til madlavning og bagning, men kan også bruges som dækkeserviet til de mindste, som underlag til vand- og madskålen til hund og kat eller til kreativ udfoldelse, så bordet skånes. Kan skrives på med white board marker og vaskes af med lunkent vand.

Bagemåtten tåler ovn op til 200°C, mikroovn, køl, frys og opvaskemaskine. Passer til bageplader i standard mål på 40 x 30 cm. Indeholder ingen former for PFAS.

Vælg mellem farverne Clay og Forest.

NB: Det er uundgåeligt, at bagemåtten, afhængig af brug, vil tage imod farve, som ikke kan vaskes af igen. Dette ses ikke som en fejl, men som almindelige brugsspor og har ingen betydning for brugen af den.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): GB-9125-F Kategorier: ,