Genanvendelig madpose ∙ Ocean ∙ Medium

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 109,00 kr..Current price is: 65,50 kr..

Sig farvel til engangsplastikposerne én gang for alle med vores praktiske, genanvendelige silikoneposer i 100% fødevaregodkendt platinsilikone af højeste kvalitet. De er både selvforseglende, lufttætte, ekstremt holdbare og utrolig nemme at have med at gøre. Fås også som 3-pak med small, medium og large eller som trio med tre ens størrelser. Du sparer 20% på begge sæt.

Silikoneposerne tåler både køl, frys, mikroovn, sous vide og opvaskemaskine, hvilket gør dem ekstremt alsidige i brug og ikke mindst nemme at rengøre. De tåler alt fra -40 grader til 200 grader og udleder absolut ingen kemi. Silikoneposerne er 100% lufttætte, og sørger derfor for at holde din mad frisk i længere tid, så du undgår madspild.

De er designet med en stor åbning, så du nemt og bekvemt kan fylde dem med, hvad end du har brug for at opbevare. Den buede åbning sørger for, at du nemt kan hælde væske fra posen uden at spilde. Du kan nemt skrive dato direkte på poserne med tusch og vaske af.

Silikone er fri for BPA og BPS og er hypoallergen. Derudover er silikoneposer et langt mere fleksibelt, holdbart og bæredygtigt materiale end plastik.

Størrelse: Medium (1L)

På lager

Varenummer (SKU): GM-M-OCEA Kategorier: ,