Genanvendelige madposer ∙ Ocean ∙ 3-pak

(7 kundeanmeldelser)

Original price was: 327,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Byd velkommen til vores to nye farver af madposer, Forest og Ocean. Med vores praktiske, genanvendelige madposer i 100% fødevaregodkendt silikone af højeste kvalitet kan du nemt sige farvel til engangsplastikposerne én gang for alle. Madposerne er både selvforseglende, lufttætte, ekstremt holdbare og nemme at have med at gøre. Ved køb af vores 3-pak sparer du 20% og samtidig får du 3 passende størrelser til forskellige formål.

Madposerne tåler både køl, frys, mikroovn, sous vide og opvaskemaskine, hvilket gør dem ekstremt alsidige i brug og ikke mindst nemme at rengøre. De tåler alt fra -40 grader til 200 grader og udleder absolut ingen kemi. Madposerne er lufttætte og sørger derfor for at holde din mad frisk i længere tid, så du undgår madspild. Derudover sparer de ligeledes plads i køkkenskufferne og kan passe ind i en næsten fyldt fryser eller køleskab grunden deres fleksibilitet – et stort plus hos mange med pladsmangel i skuffer eller køleskab/fryser.

De er designet med en stor åbning, så du nemt og bekvemt kan fylde dem med, hvad end du har brug for at opbevare. Den buede åbning sørger for, at du nemt kan hælde væske fra posen uden at spilde. Du kan nemt skrive dato direkte på poserne med tusch og vaske af.

Silikone er fri for BPA og BPS og er hypoallergen. Derudover er genanvendelige madposer et langt mere fleksibelt, holdbart og bæredygtigt materiale end plastik.

Pakken indeholder en madpose i small (0,5L), medium (1L) og large (1,5L).

På lager

Varenummer (SKU): SP-3-OCE Kategorier: , ,