Luna ∙ Soyalys ∙ Stor

99,00 kr.

Det fineste Luna soyalys i stor udgave. Håndlavet i 100% soyavoks med ubehandlet, ren bomuldsvæge. Soyavoksen er GMO fri og udleder omkring 80% færre partikler sammenlignet med lys af stearin. På den måde undgår du nemt skadelige partikler og dårligt indeklima. De fleste med astma og allergi kan i øvrigt tåle soyavokslys.

Luna lyset er mest af alt tiltænkt som et dekorativt pyntelys, som enten skaber ro og hygge på natbordet, i stuen, på badeværelset eller som det sødeste lys på børneværelset. Luna er også den fineste værtindegave eller en skøn bare-fordi gave. Lyset, som forestiller en fuldmåne eller sol, bringer en særlig rolig stemning der, hvor det står og pynter.

Ønsker du at brænde lyset, så husk at sætte det på en underskål, som er ildfast. Da lyset ikke har en beholder, smelter det hurtigere. Luna er uden tilsat duft, da soyavoks i sig selv har en sødlig, mild duft. Bemærk at farve og struktur varierer, da lyset er håndlavet og soyavoks er et naturprodukt, hvorfor der kan være forskelle i farven.

Størrelse: Ø ca. 9 cm, bredde ca. 2,5 cm

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): LU4558-L Kategori: Tags: ,