Sugerør i glas ∙ Knæk

(1 kundeanmeldelse)

25,00 kr.

Vores genanvendelige sugerør i glas er produceret i Europa, og er som noget nyt fremstillet i den absolut højeste kvalitet af specialglas, der kan genbruges modsat langt de fleste andre sugerør på markedet, der produceres i borosilikatglas, der ikke kan genbruges. Stabiliteten i det nye glas er akkurat lige så stærk som ved borosilikatglas, hvilket betyder, at du sagtens kan tabe sugerøret på gulvet, uden det knækker. Glasset er dobbelt så stærkt som normalt glas, og tåler både høj kulde og varme, og du kan derfor bruge det til både kolde og varme drikke. Glassugerøret er behageligt at drikke af og udleder ingen bismag, som andre materialer kan.

Sugerøret måler 20 cm og har en indre diameter på 6 mm, og passer til de fleste størrelser glas. Fås også uden knæk i 20 cm.

Skal du have sugerør med i tasken eller på farten, så er vores sugerørspose i økologisk GOTS og Fairtrade bomuld lavet netop til formålet. På den måde kan du have sugerør med, uden at de kan lække med rester fra kaffe eller smoothie i tasken.

På lager

Varenummer (SKU): SR-TR-94 Kategorier: , ,