Plantekort og blomstrende minder

plantekort vilde blomster
Fra lykønskningskort til vilde blomster
Lad dit plantekort blomstre

Når du planter dit plantekort er det både til gavn for mennesker, dyr og miljøet. Plantekortet er nemlig lavet af kasserede bomuldsfibre, og der fældes derfor ingen træer. Derudover er det vilde blomstermix til gavn for både sommerfugle, bier og andre insekter. Mixet består af blomsterfrø fra solhat, valmue, kornblomst, marguerit og kamilleblomst. Dit plantekort er håndlavet, og motivet er håndtegnet af Carina, stifteren af Elou. Vil du også glæde en med et plantekort, så se vores motiver herunder.

Giv et plantekort

Sådan planter du dit plantekort

01.

Kom i vand

Riv kortet i mindre stykker og dæk det med vand (stuetemperatur) i et glas eller en skål natten over. 

02.

Plant i jorden

Plant kortet og dæk med jord. Sørg for altid at holde jorden fugtig ved at vande når jorden bliver tør.

03.

Lad blomstre

Der går ca. omkring en uges tid før frøene begynder at spire afhængig af, hvornår på året, de plantes.

BÆREDYGTIGHED

100% zero waste

Vi synes, det er synd, at lykønskningskort altid ender i skuffen eller smides ud, når hilsenen er læst og festen er forbi. Vi synes også, at det er spild af papir, når kortene kun bruges én gang. Derfor synes vi, det giver så god mening med plantekort. På den måde kan din hilsen forlænges og plantes som et varigt minde til gavn for både mennesker, insekter og miljø. 

Både for børn og voksne er det sjovt at følge med i spirernes udvikling fra første spire til blomstringen af smukke, vilde blomster.

Personligt

Håndtegnede motiver

Både motiver og kort er lavet i hånden. Plantekortet er håndlavet af kasserede bomuldsfibre og valmuefrø, mens motiverne er tegnet i hånden og scannet ind digitalt. Derefter er motiverne trykt på kortene med miljøvenlig, vegetabilsk blæk.

Vil du også give et miljøvenligt plantekort?

Køb det her.