Dog Shampoo Bar ∙ Gentle Care

(3 kundeanmeldelser)

95,00 kr.

Vores nye hundeshampoo bar, Gentle Care, er skabt til vores bedste ven med nøje udvalgte ingredienser, der fremmer en sund hud og pels. Shampoo baren er pH-balanceret til hundens hud med en pH-værdi på ~7. Velegnet til alle hunderacer i alle aldre – også som hvalpeshampoo.

Gentle Care er en mild parfumefri hundeshampoo bar fyldt med beroligende, fugtgivende og beskyttende ingredienser for en sund og problemfri pels og hud. Baren er beriget med økologisk kolloid havre, som har en beskyttende og kløestillende effekt med antihistamine og antiinflammatoriske egenskaber. Sammen med andre plejende ingredienser som økologisk, koldpresset avocadoolie og økologisk aloe vera efterlades hundens hud og pels blød, velplejet og beskyttet. Derudover er baren tilsat økologisk nigellafrøolie/sortkommenolie, som effektivt afskrækker flåter og andre småmider/insekter.

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

55 gram.

På lager

Tilkøb: Praktisk opbevaring (opbevares tørt)

Rejsebeholder til shampoo bar

Vi har opgraderet vores rejsebeholder til shampoo barer, så ikke nok med, at du kan have den sikkert med på farten, så kan du også bruge den som sæbeskål på ferien eller i sommerhus. Rejsebeholderen i aluminium, som er et rustfrit og 100% genanvendeligt materiale, er designet med tre forhøjninger i bunden, således at baren ikke søber i vand og har optimale vilkår for at tørre op.

Designet gør, at beholderen både kan bruges til mini og almindelig størrelse shampoo bar samt balsam baren (vores store balsam bar passer i denne beholder).

Fjern altid overskydende vand/skum, før baren lægges i beholderen og lad den altid tørre op, hvis beholderen skal lukkes.

Varenummer (SKU): DSB-55-DOG Kategorier: , Tags: ,