Genanvendelige rondeller i økologisk bomuld ∙ 10 stk

(22 kundeanmeldelser)

129,00 kr.

Vores genanvendelige rondeller i økologisk bomuld er det ideelle alternativ til de traditionelle engangs vatrondeller. Elous genanvendelige rondeller er fremstillet i 100% GOTS- og Fairtrade certificeret ren, ubleget bomuld. Modsat de fleste andre genanvendelige vatrondeller er vores rondeller 2-sidet og består af et lag ekstra blød bomuldsfløjl på den ene side samt et lag bomuldsfrotté på den anden, hvilket gør dem ideelle til stort set alle hudtyper. Den bløde side er perfekt til at fjerne øjenmakeup, mens skrubbesiden er perfekt til let eksfoliering af hele ansigtet.

Bomuldsrondellerne er fremstillet i absolut bedste kvalitet, hvilket nemt kan mærkes i brug. De er holdbare, bløde, holder formen og i en tyk kvalitet, som ikke glider ved brug som de billige alternativer. Den lille hank sørger for, at de nemt kan hænges op og tørre lynhurtigt. Vask rondellen i sæbe direkte efter brug og hæng til tørre. Vaskes i vaskemaskine ved behov. Læs mere om anbefalet brug længere nede på siden.

Vores genanvendelige rondeller er forvasket, så du ikke skal bekymre dig om krymp. Pakken indeholder 10 stk + en vaskepose i 100% økologisk bomuld, som også er GOTS- og Fairtrade certificeret.

På lager

Varenummer (SKU): BR-10-57 Kategorier: , Tag: