Viser alle 7 resultater

Økologisk tørshampoo pulver med 100% naturlige ingredienser

Med Elous økologiske tørshampoo pulver kan du nemt springe en hårvask over uden dårlig samvittighed. Vores tørshampoo pulver er håndlavet med 100% naturlige og økologiske ingredienser fri for unødig og uønsket kemi. Ved at bruge tørshampoo pulver fremfor tørshampoo på spray undgår du samtidig aerosoler, som kan være sundhedsskadelige.

Vores tørshampoo pulver kommer med et smart, økonomisk og ikke mindst miljøvenligt refill-system for nem genopfyldning af din tørshampoo beholder i glas. Tørshampoen påføres bedst ved brug af vores specialudviklede tørshampoo børste. Ved køb som sæt sparer du 10%. Dark blender perfekt ind i alle typer af mørkt hår inkl. rødt, mens Light passer til lyst, gråt, ginger, hvidt og mellemblond hår.

(7) 165,00 kr.
(47) 105,00 kr.
(7) 89,00 kr.
Spar 10%
(20) Original price was: 359,00 kr..Current price is: 325,00 kr..
(37) 105,00 kr.
(7) 89,00 kr.
(16) 249,00 kr.

Økologisk tørshampoo pulver
Elous økologiske tørshampoo pulver er skabt med omtanke for både mennesker og miljø. Det betyder, at vores tørshampoo pulver er 100% plastikfri lige fra indhold til emballage samtidig med, at den udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Vi har derudover gjort det endnu mere miljøvenligt og økonomisk med vores smarte refill-system, så du nemt kan genfylde din tørshampoo beholder og samtidig spare penge. Vores naturlige tørshampoo pulver er vegansk, parfumefri og håndlavet med kærlighed i København. Den findes i to varianter; en til gråt og lyst hår samt en til alle toner af mørkt hår. Vi har bevidst valgt ikke at bruge en beholder, som skal drysses direkte i håret, da vi af erfaring oplever, at påføringen med vores tørshampoo børste gør resultatet langt bedre.