Tørshampoo refill ∙ Dark

69,00 DKK

Med vores praktiske tørshampoo refills kan du nemt genfylde din tørshampoo pulver fra Elou uden at spilde emballage. Samtidig er det mere økonomisk for dig, da du får refills billigere end at købe en helt ny. Er det første gang, du prøver vores tørshampoo pulver, så er det i stedet Tørshampoo pulver ∙ Dark du bør vælge, da denne kommer i glasbeholder med aluminiumslåg, som du kan bruge disse refills til at genopfylde.

Med vores nye økologiske tørshampoo i pulverform får du 100% naturlige ingredienser, som nemt lader dig springe en hårvask over. Vores tørshampoo er håndlavet med omtanke for miljøet baseret udelukkende på naturens egne ingredienser og naturligvis 100% plastikfri. Tørshampooen absorberer nænsomt og naturligt overskydende olie i hovedbunden, så din hårbund ser opfrisket ud øjeblikkeligt. Den giver samtidig ekstra fylde til håret som en lille bonus.

Tørshampooen passer til alt fra mellemblond til helt mørkt hår samt rødhårede. Den efterlader hverken et hvidt eller rødt skær, men blender naturligt ind i din egen hårfarve. Også velegnet til følsom/irriteret hovedbund. Påføres lidt ad gangen med en make-up børste i sektioner af hårrødderne. Børst igennem eller massér med fingrene, indtil der ikke er overskydende pulver tilbage. Læg mærke til, at lidt rækker langt, og der skal bruges meget lidt pr gang. Det anbefales at dyppe make-up børsten i beholderen og derefter ‘duppe’ den i låget, så du ikke påfører for meget pr. hårsektion.

Økologisk ∙ vegansk ∙ naturlig ∙ parfumefri

30 g.

På lager

Varenummer (SKU): TSR-49697 Kategorier: , Tags: , ,