Tørshampoo sæt

(20 kundeanmeldelser)

Original price was: 309,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

Med vores tørshampoo sæt får du vores økologiske tørshampoo pulver, en refill samt vores tørshampoo børste specielt udviklet til påføring samtidig med, at du sparer 10%. Kom godt i gang med naturligt tørshampoo pulver med dette sæt, som nemt lader dig springe en hårvask over med god samvittighed. Både tørshampoo pulver samt børste er håndlavet og af højeste kvalitet. Nemt at have med på farten grundet deres praktiske størrelse.

Vores økologiske tørshampoo pulver blanker baseret udelukkende på naturens egne ingredienser og er naturligvis 100% plastikfri. Tørshampooen absorberer nænsomt og naturligt overskydende olie i hovedbunden, så din hårbund ser opfrisket ud øjeblikkeligt og uden kløe i hovedbunden. Når tørshampooen er brugt op, kan beholderen i glas nemt genopfyldes med den medfølgende tørshampoo refill. Vores tørshampoo børste er specielt udviklet til nem påføring. Børstens skaft er produceret i moso bambus med veganske børstehår. Børsten ligger godt i hånden og passer perfekt til tørshampooens glasbeholder i forhold til nem dosering, uden at der ryger overskydende pulver på bordet og lign. Læs vores anbefaling til brug nedenfor.

Vælg dark til mørkt hår, rødt hår og sort hår. Vælg light til lyst, blond, hvidt og gråt hår. Er du mellemblond, så vælg dark hvis din hudtone er varm og light, hvis din hudtone er kold.

Velegnet til Curly Girl metoden.

Tørshampoo
Refill

På lager

Varenummer (SKU): TSS-1153 Kategorier: , ,