Shampoo Bar ∙ Healing Hemp

(126 kundeanmeldelser)

85,00 kr.

Healing Hemp er en vegansk og pH-balanceret shampoo bar formuleret til følsom hovedbund, skæl og hårtab. Den fås med en subtil duft af sandeltræ eller parfumefri*. Økologisk hampefrøolie indeholder en række vitaminer og essentielle fedtsyrer, som virker styrkende, afbalancerende og beroligende på hovedbunden. Det særlige bark-ekstrakt fra Joazeirotræet er sammen med burrerod rig på vitaminer og aktive ingredienser, der effektivt reducerer skæl, balancerer talgproduktionen og lindrer kløende og irriteret hovedbund. I kombination med koffein modvirkes hårtab og hårvæksten stimuleres. Sammen med plejende ingredienser som økologisk jojobaolie og squalane efterlader shampoo baren håret blødt, velplejet og styrket. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold* (klik for at læse mere). Vores parfumefri variant er vurderet til A-kolben af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. 

55 gram.

Varenummer (SKU): SB-55-HEMP Kategorier: , Tags: , , ,