Shampoo Bar ∙ Healing Hemp

(87 kundeanmeldelser)

79,00 kr.

Nyhed: Nu fås Healing Hemp også parfumefri og dermed allergenfri! (Bemærk venligst, at baren stadig dufter naturligt af de ingredienser, den indeholder, og derfor ikke kan være 100% duftfri, selvom den er uden parfumestoffer).

Vores milde, pH-balancerede og økologiske shampoo bar Healing Hemp er velegnet til alle hårtyper, men er især fantastisk til dig med følsom hovedbund, skæl eller hårtab. Økologisk hampefrøolie indeholder masser af vitaminer og essentielle fedtsyrer, som virker styrkende, afbalancerende og beroligende på både hår og hovedbund. Det særlige bark-ekstrakt fra Joazeiro træet er sammen med burrerod rig på vitaminer og aktive ingredienser, der reducerer skæl, balancerer talgproduktionen og lindrer kløende og irriteret hovedbund. Rasul ler er særligt velegnet til følsom hovedbund og efterlader håret glansfuldt, næret og renset. Sammen med andre hårelskende ingredienser som økologisk jojobaolie og bærvoks efterlader shampoo baren håret blødt, velplejet og styrket. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne økologiske shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

55 gram.
Meget drøj i brug.

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-55-HEMP Kategorier: , Tags: , , ,