Kundehistorie: Aldrig har jeg haft sundere og stærkere hår end jeg har nu

kundehistorie wild roses shampoo bar

“Jeg har altid haft tyndt og fint hår, som aldrig har ville gro længere end lige til skuldrene uden at knække”

blankLæs Emilies oplevelse ved skift til shampoobaren Wild Roses udviklet til tørt og fint, skandinavisk hår.

Emilies historie

Jeg bruger Elous shampoo bar Wild Roses sammen med balsam bar Lemongrass og startede sommeren 2023.

Jeg har altid haft tyndt og fint hår, som aldrig har ville gro længere end lige til skuldrene uden at knække. Jeg har forsøgt mig med mange forskellige mærker af shampoo for at få bare lidt fylde og længde i mit hår, desværre uden held. Så stødte jeg tilfældigvis på Elou, som ramte plet lige i mit bæredygtighedshjerte, og jeg tænkte, at det var da værd at prøve, så i det mindste for at mindske mængden af plastik.

Det viste sig så at være en rigtig god beslutning, for udover at jeg ikke længere har irriterende shampooflasker som fylder, så har jeg nu også formået at gro lidt mere fylde og længde i mit hår! Til at starte med blev jeg helt forskrækket over mængden af hår jeg tabte i badet, når jeg brugte shampoobaren, men til trods for håret der falder ud, så har jeg aldrig haft sundere og stærkere hår end jeg har nu.

Selvfølgelig er det stadig fint fra mine gener, men jeg synes ikke, at jeg behøver at kalde det tyndt længere. Jeg er SÅ tilfreds med Elous produkter, og vil (på trods at mine minimale mængder af ordrer hos jer da shampooen holder for evigt) kalde mig stamkunde.

– Emilie, (stam)kunde hos Elou

OBS: Det er helt naturligt, at det kan føles som om man taber mere hår end normalt, når man skifter til en shampoobar. Det er fordi den påføres lidt anderledes end normal shampoo. Vi mister dagligt mellem 50-150 hårstrå af de hår, som er i hvilefasen, og disse tabes oftest, når vi reder håret eller på anden måde er i kontakt med håret – fx når shampoobaren påføres. Det er altså hår, som alligevel ville falde ud i løbet af dagen, som blot falder af mere samlet ved hårvasken. 

blankblankVi har stillet Emilie nogle uddybende spørgsmål omkring hendes hår samt hårplejerutiner:

Hvordan vil du beskrive dit hår og hovedbund?

Fint skandinavisk hår

Hvilke udfordringer oplevede du med dit hår/hovedbund før du skiftede til Elou?

Mit hår ville ikke vokse længere uden at knække, men shampooen har hjulpet mig med at få lidt mere “styrke” i mit hår.

Hvilke virkning har du oplevet efter at være skiftet til Elou?

Mit hår føles sundere og stærkere, og knækker ikke lige så let som det gjorde før brug af jeres produkter. Derudover fylder de ingenting, fordi de ikke ligger i det unødvendige plastik fra alm. shampooflasker. Og så kan man have dem med på ferie i håndbagagen, da de ikke er flydende.

Hvor lang tid holder en shampoo- og balsambar ca. for dig og hvor ofte vasker du hår?

Jeg bruger en shampoobar i alm. størrelse (55 g) på ca. 4-5 måneder, og en balsambar i alm. størrelse (20 g) på ca. 3 måneder. Men jeg er også meget gavmild med balsammen, da mit hår har brug for det. Jeg vasker hår hver 3-4 dag.

Havde du nogen skepsis/bekymringer før du skiftede til en fast bar og i så fald hvilke?

Jeg havde bekymringer for, om den var besværlig at have liggende, da den ikke må ligge i vand. Men jeg har købt jeres sæberist til, som fungerer så fint. Og så har jeg sat en ekstra hylde op i bruseren til sæberisten, som sidder op over brusehovedet, så vandet fra brusehovedet ikke rammer.

Har du et tip, du vil dele, som du selv ville ønske, du vidste, inden du startede?

Det er ikke et tip, men en beroligende information (hvis det ikke allerede fremgår af hjemmesiden): Det er helt normalt at tabe mere hår i badet, når man bruger en shampoobar.

Hvad ville du sige til en, der endnu ikke har turde springe ud i at skifte til faste barer fremfor flydende?

At de bare skal komme i gang! Det vil kun gøre vedkommendes liv lettere (også økonomisk), og sikkert også deres hår sundere.

Ønsker du selv at komme i gang med shampoobarer, så find ud af, hvilken shampoobar, der passer bedst til dit hår lige her eller skriv til os i chatten, så hjælper vi dig godt i gang.

Anvendte produkter

(90) 105,00 kr.
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
(73) 89,00 kr.99,00 kr.
(40) 89,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *