Kundehistorie: Jeg har i årevis haft problemer med hovedbunden

kundehistorie healing hemp shampoobar

“Jeg har i årevis haft problemer med hovedbunden; små sår, skæl, svamp og rigtig træls kløe. Efter kort tids brug af Elous shampoobarer havde jeg ingen problemer længere.”

Læs Carinas oplevelse ved skift til shampoobaren Healing Hemp udviklet til følsom hovedbund, skæl og hårtab.

Carinas historie

Jeg har i årevis haft problemer med hovedbunden, små sår, skæl, svamp og rigtig træls kløe. Har nogle gange fået skælshampoo på recept, men kunne holde det nogenlunde nede med en god skælshampoo fra apoteket en gang om ugen. Men det kløede stadig.

Efter kort tids brug af Elous shampoobarer havde jeg ingen problemer længere, men det tænkte jeg ikke over (ligesom man ikke ser når der er gjort rent, men straks ser det, når der ikke er gjort rent). Men så skulle jeg lige med på Curly Girl trenden, og fandt nogle svanemærkede produkter. Jeg kunne straks mærke, at jeg var på vej retur til kløe, svamp osv. i hovedbunden med de nyindkøbte produkter. Så efter omkring en enkelt uges brug var jeg retur på Elous shampoobarer. Der gik kun et par hårvaske, så havde jeg det godt igen.

Ind imellem så tager jeg en enkelt hårvask, hvor jeg bruger resten af Curly Girl balsammen og undgår at røre hovedbunden med det. Men det er fordi jeg kan ikke lide at ting går til spilde. Jeg køber ikke en ny flaske.

Jeg har prøvet lidt forskellige, men det er Healing Hemp, som jeg bedst kan lide. Jeg har kun købt den uden duft, da jeg generelt køber ting uden duft. Jeg er også meget glad for den neutrale balsambar.

– Carina, kunde hos Elou

blankVi har efterfølgende stillet Carina nogle uddybende spørgsmål omkring hendes hår samt hårplejerutiner:

Hvordan vil du beskrive dit hår og hovedbund?

Tykt hår med tendens til fedtet hår og en sensitiv hovedbund.

Hvilke udfordringer oplevede du med dit hår/hovedbund før du skiftede til Elou?

Skæl og kløende hovedbund.

Hvilke virkning har du oplevet efter at være skiftet til Elou?

God almindelig hovedbund uden irritationer. Skinnende blødt let hår, som er meget nemt at rede ud efter vask/balsam. 

Hvor lang tid holder en shampoo- og balsambar ca. for dig og hvor ofte vasker du hår?

Op til to måneder, tror jeg. Vasker 2-4 gange om ugen afhængig af, hvad jeg skal. Men jeg bruger mere balsam end I anbefaler – jeg skal øve mig i at bruge mindre. Vasker to gange med shampoo ved hver vask.

Havde du nogen skepsis/bekymringer før du skiftede til en fast bar og i så fald hvilke?

Om jeg kunne vænne mig til det. Det tog mig noget tid og flere forsøg før jeg lærte det. Og om det ville tage for lang tid (jeg er ikke vild med at gå i bad i forvejen, så det skal bare overstås i en fart).

Har du et tip, du vil dele, som du selv ville ønske, du vidste, inden du startede?

De er meget nemmere at pakke til ferien. Vær forsigtig når den bliver tynd.

Hvad ville du sige til en, der endnu ikke har turde springe ud i at skifte til faste barer fremfor flydende?

Prøv det og giv det en chance flere gange, det tager nogle gange at vænne sig til. Tjek ingredienserne i den flydende i forhold til baren. Tænk på hvor meget vand der skal transporteres fra producent til distributør til butik til forbruger – spild af plads og kilo ift klimaudfordringerne i verden.

Ønsker du selv at komme i gang med shampoobarer, så find ud af, hvilken shampoobar, der passer bedst til dit hår lige her eller skriv til os i chatten, så hjælper vi dig godt i gang.

Anvendte produkter

+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
(129) 105,00 kr.
(21) 185,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *