Kundehistorie: Fra fedtet hår dagen efter hårvask til fedtet hår på 4. dagen

kundehistorie fresh herbs shampoobar

“Jeg kunne max gå 2 dage uden hårvask før det blev pinligt fedtet igen”.

Læs Lenes oplevelse ved skift til shampoobaren Fresh Herbs udviklet til fedtet hår og skæl.

Lenes historie

Jeg har brugt shampoobar Fresh Herbs fordi jeg døjede med fedtet hår. Jeg har prøvet forskellige måder at undgå det med traditionelle shampooer. Bl.a. dobbeltvask, at vente flere dage med at vaske hår, skifte til “sundere” shampoo uden silikone etc., men lige lidt hjalp det. Jeg kunne max gå 2 dage uden hårvask før det blev pinligt fedtet igen.

En dag faldt jeg over Elou på Instagram, og først var jeg interesseret i at skåne miljøet, men fandt så en shampoobar til fedtet hår, som jeg blev nødt til at prøve. Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg efterhånden havde prøvet så meget, men jeg blev glædeligt overrasket! Med fresh herbs kan der snildt gå 4 dage før jeg behøver vaske mit hår, og selv derefter er håret på ingen måde fedtet som tidligere.

– Lene, kunde hos Elou

Vi har efterfølgende stillet Lene nogle uddybende spørgsmål omkring hendes hår samt hårplejerutiner:

Hvordan vil du beskrive dit hår og hovedbund?

Tykt krøllet hår som fedter hurtigt.

Hvilke udfordringer oplevede du med dit hår/hovedbund før du skiftede til Elou?

Mit hår blev hurtigt fedtet, faktisk allerede dagen efter en hårvask. Derudover så det kedeligt og trist ud.

Hvilke virkning har du oplevet efter at være skiftet til Elou?

Nu kan der sagtens gå op til 4 dage imellem jeg vasker hår, uden at mit hår bliver fedtet. Jeg har prøvet at gå mere end 4 dage, og her bliver det så småt fedtet igen, men slet ikke i samme grad som tidligere. Mit hår har også fået mere liv og glans.

Hvor lang tid holder en shampoo- og balsambar ca. for dig og hvor ofte vasker du hår?

Jeg vasker hår 2 gange om ugen og 2 gange hver gang. En almindelig shampoobar holder ca. 2 måneder for mig. En almindelig balsambar holder ca. 1 måned.

Har du et tip, du vil dele, som du selv ville ønske, du vidste, inden du startede?

At det virkelig hjælper at købe en ordentlig shampoobar, da jeg har hørt mange historier fra andre, der ikke har været tilfredse med andre bar-produkter.

Hvad ville du sige til en, der endnu ikke har turde springe ud i at skifte til faste barer fremfor flydende?

Gør det! Du vil ikke fortryde og dit hår vil elske dig for det!

Ønsker du selv at komme i gang med shampoobarer, så find ud af, hvilken shampoobar, der passer bedst til dit hår lige her eller skriv til os i chatten, så hjælper vi dig godt i gang.

Anvendte produkter

(76) 105,00 kr.
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
(73) 89,00 kr.99,00 kr.
(21) 35,00 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *