En kundehistorie fra en førstegangsbruger af shampoobarer

kundehistorie - førstegangsbruger shampoobar

Min mand spurgte endda efterfølgende “Wow, dit hår er flot, hvad har du gjort ved det?” – Såmænd bare min nye shampoo bar.

Læs om Lines oplevelse af, hvordan det var at gå fra en flydende shampoo til en fast shampoobar og find ud af, om en shampoobar også kan være løsningen for dig.

Følgende er Lines egen indsendte kundehistorie. Efterfølgende har vi stillet nogle uddybende spørgsmål, som findes nederst i indlægget. Her får du bl.a. svar på, hvilke produkter, Line har brugt samt gode tips til andre førstegangsbrugere af shampoobarer.

Lines historie

Jeg stødte på Elou på Facebook og tænkte, det må jeg simpelthen prøve. Jeg var træt af utallige forsøg, med forskellige shampooer, som bare ikke matchede mit hår. Og efter jeg blev gravid, valgte jeg bare at gå med mærket “Neutral”, men mit hår føltes bare ikke særlig lækkert. Det var tørt og tungt at se på, så da jeg i slutningen af december trængte kraftigt til en forandring i håret, bestilte jeg et “shampoo bar sæt” hjem.

Jeg ventede spændt på produktet, og da det kom, kunne jeg simpelthen ikke dy mig for et bad med det samme. Min første oplevelse var lidt blandet – hvordan er det egentlig, når man bruger en shampoo bar. Jeg havde selvfølgelig læst godt op på lektien. Men jeg var da spændt på, om det var så enkelt, som det blev beskrevet. Og ja, det var det!

Næste indtryk var den meget milde duft og følelsen i håret. Det var bestemt ikke dårligt, men ærligt talt må jeg indrømme, jeg til start tænkte “Arg, det fungerer nok ikke helt så godt for mig.”, for da jeg først havde fjernet det meste fugt fra mit hår, virkede det bare mere kruset, og slet ikke så blødt, som jeg havde forestillet mig. Men det ændrede sig hurtigt! Så snart mit hår var tørret helt op, havde jeg det lækreste hår. Min mand spurgte endda efterfølgende “Wow, dit hår er flot, hvad har du gjort ved det?” – Såmænd bare min nye shampoo bar.

Jeg havde endda noget hår, som ikke var elektrisk, det skal hertil siges, at jeg altid (som i VIRKELIG ALTID) har håret sat op, da jeg ikke kan fordrage, at det falder ned i hovedet på mig. Især ikke når det er elektrisk og nærmest klistrer sig fast. Men efter bare første gang med Elous shampoo bar havde jeg meget mere sikkerhed i mit hår. Jeg er nu så småt begyndt, at have løst hår. Jeg har heller ikke længere brug for hårolie, som ellers har været min redning i en længere periode. Min hårrutine er bestemt ikke besværet af barerne, de har kun gjort gode ting for mig!

Tror det eneste jeg kan komme i tanke om, som måske ikke er så godt, er at jeg bestemt ikke kan holde fingrene fra mit super bløde hår. Derfor skal det også siges, at jeg straks købte mere hjem. Købte blandt andet et sæt til min mor, som har haft samme udfordringer som jeg. Min mor havde samme førstehåndsindtryk som jeg, men er også blevet utrolig glad for sin.

Det er nu 2 måneder, siden jeg købte mit første sæt hjem. Og det er stadig i brug næsten dagligt. Så selv holdbarheden af baren er utrolig. Min balsam er ved at være brugt, men shampooen vil snildt kunne holde 1,5 måned mere.

Og så er det da også et ekstra stort plus, at det er plastikfri emballage – også indpakningen, når det sendes. Desuden er kundeservicen ved Elou hurtig, og de er meget hjælpsomme.

Så skal jeg give det stjerner, er det helt sikker 10 ud af 5 (totalt over skalaen).

Med venlig hilsen Line – den nye Rapunzel

Anvendte produkter

(44) 105,00 kr.
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
(39) 89,00 kr.99,00 kr.
Spar 10%
(74) Original price was: 373,00 kr..Current price is: 335,00 kr..

Uddybende spørgsmål

Hvordan vil du beskrive dit hår og hovedbund?

Tørt og krøllet ganske normalt hår.

Hvilke udfordringer oplevede du med dit hår/hovedbund før du startede med vores produkter?

Mit hår var tørt og tungt at kigge på, desuden var det elektrisk og generelt bar ikke rart at køre fingrene igennem

Hvilke virkning har du oplevet efter at være startet med at bruge vores produkter?

Jeg har kun oplevet god virkninger af brugen. Heriblandt mere fyldige krøller (når jeg ikke reder mit hår.) og meget mindre elektrisk hår. Mit hår er meget blødere og slet ikke så tungt at se på.

Hvor lang tid holder en shampoo- og balsambar ca. for dig og hvor ofte vasker du hår?

Jeg vasker hår ca dagligt/hver anden dag og min shampoo bar har holdt i 3 måneder og er stadig i gang. Min balsam holdte ca 3 måneder.

Har du et tip, du vil dele, som du selv ville ønske, du vidste, inden du startede?

Giv det tid. Jeg lærte, at mit hår dag for dag blev bedre og bedre! På trods af min skepsis, var det bare den bedste shampoo, jeg nogensinde har prøvet.

Hvad ville du sige til en, der endnu ikke har turde springe ud i at skifte til faste barer fremfor flydende?

Just do it! Jeg ved skiftet kan virke uoverskueligt. Og man er bange for, om det overhovedet er pengene værd. Men jeg vil næsten garantere dig, at det er det. Jeg har aldrig været gladere for en shampoo, og jeg har prøvet nærmest uendeligt mange.

Er du klar til at prøve en fast shampoo- og balsambar af, så sammensæt dit eget shampoo bar sæt, som inkluderer alt, du har brug for til en god start med shampoo- og balsambarer. Er du i tvivl om, hvilken shampoobar, du bør vælge, så læs indlægget her: Guide: Hvilken shampoobar skal jeg vælge?

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *