Shampoo Bar ∙ Holy Hydrate

(30 kundeanmeldelser)

79,00 kr.

Holy Hydrate er vores nye shampoo bar specielt udviklet til dig med krøller, kruset hår eller skadet hår. En ekstra plejende shampoo bar med bl.a. økologisk koldpresset avocado- og natlysolie, som efterlader håret fugtmættet, næret og mindre kruset. Coco-caprylate, som udvindes fra kokosnød, sørger for at gøre håret nemmere at rede samtidig med at give silkeblødt, glansfuldt hår. Sammen med andre plejende ingredienser som økologisk jojobaolie, glycerin og inulin er denne shampoo bar det oplagte valg til dig, som ønsker velplejet, glansfuldt og blødt hår med mere definerede krøller. Med en skøn, subtil allergenfri duft* af fersken (100% naturlig). Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, glutenfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

55 gram.
Meget drøj i brug.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-55-HYDR Kategorier: , Tags: ,