Shampoo Bar ∙ Sincere Silver

(11 kundeanmeldelser)

79,00 kr.

Sincere Silver er vores nye shampoo bar specielt udviklet til blond, hvidt og gråt hår. Shampoo baren er beriget med kornblomstekstrakt, som neutraliserer gulligt skær naturligt og genopliver glansen i blond, gråt og hvidt hår. Ekstraktet sørger samtidig for at frembringe sarte reflekser i blond hår og tilføre ekstra spil i håret. Økologisk abrikoskerneolie virker genopbyggende, beskyttende og sammen med bl.a. økologisk jojobaolie og glycerin efterlades håret skinnende, blødt og smidigt. Aktivt kul sørger for at rense i dybden samtidig med at genoplive livløst hår.

Med en let, naturlig og allergenfri duft*. Shampoo baren kan også bruges til andre hårfarver, da der ikke er farve i shampoen. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, glutenfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

55 gram.
Meget drøj i brug.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-55-SILV Kategorier: , Tags: ,