Shampoo Bar ∙ Sincere Silver

(12 kundeanmeldelser)

85,00 kr.

Sincere Silver er en vegansk shampoo bar specielt udviklet til blond, hvidt og gråt hår. Shampoo baren er beriget med kornblomstekstrakt, som neutraliserer gulligt skær naturligt og genopliver glansen i blond, gråt og hvidt hår. Ekstraktet sørger samtidig for at frembringe sarte reflekser i blond hår og tilføre ekstra spil i håret. Økologisk abrikoskerneolie virker genopbyggende, beskyttende og sammen med bl.a. økologisk jojobaolie og glycerin efterlades håret skinnende, blødt og smidigt. Aktivt kul sørger for at rense i dybden samtidig med at genoplive livløst hår.

Med en let, naturlig duft af aloe vera uden de 26 deklarationspligtige allergener. Shampoo baren kan også bruges til andre hårfarver, da der ikke er farve i shampoen. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

55 gram.

På lager

Varenummer (SKU): SB-55-SILV Kategorier: , Tags: ,