Shampoo Bar Mini ∙ Holy Hydrate

(1 kundeanmeldelse)

65,00 kr.

Holy Hydrate mini er en sulfatfri shampoo bar udviklet til krøller, kruset hår og skadet hår. En ekstra plejende shampoo bar med bl.a. økologisk, koldpresset avocado- og natlysolie, som efterlader håret fugtmættet, næret og mindre kruset. Coco-caprylate, som udvindes fra kokosnød, sørger for at gøre håret nemmere at rede samtidig med at efterlade håret silkeblødt og glansfuldt. Sammen med andre plejende og fugtbevarende ingredienser som økologisk jojobaolie, glycerin og inulin er denne shampoo bar det oplagte valg til dig, som ønsker velplejet, styrket og blødt hår med mere definerede krøller. Med en subtil af fersken (100% naturlig) uden de 26 deklarationspligtige allergener. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

30 gram. Fås også i 55 g.

På lager

Varenummer (SKU): SB-30-HYDR Kategorier: , Tags: ,