Shampoo Bar ∙ Fresh Herbs

(71 kundeanmeldelser)

85,00 kr.

Fresh Herbs er en vegansk shampoo bar udviklet til fedtet hår, følsom hovedbund og skæl. Shampoo baren er fyldt med urteaktive ingredienser, som hjælper hovedbunden tilbage i balance. Koldpresset, økologisk hampefrøolie lindrer irritation i hovedbunden og har en afbalancerende og antiinflammatorisk virkning. Grønt ler absorberer nænsomt overskydende talg i hovedbunden uden at udtørre huden. Økologisk rosmarinolie har en stærk antiseptisk virkning, som hjælper den fedtede hovedbund med at genfinde balancen. Et særligt barkekstrakt sørger samtidig for at reducere skæl, regulere talgproduktionen og berolige hovedbunden. Sammen med rosmarinolie og hampefrøolie styrkes håret og hårvæksten stimuleres. Shampoo baren dufter opfriskende af økologisk mynte, rosmarin og litsea, som spreder en behagelig, opløftende duft i badet. Efterlader håret blødt, sundt og afbalanceret. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold* (klik for at læse mere).

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

55 gram.

På lager

Varenummer (SKU): SB-55-HERBS Kategorier: , Tags: , ,