Shampoo Bar ∙ Fresh Herbs

(51 kundeanmeldelser)

79,00 kr.

Vores shampoo bar Fresh Herbs er fuld af skønne, nærende urter som rosmarin, frisk mynte og litsea. Fresh Herbs er særligt velegnet til fedtet hår, følsom hovedbund og skæl. Økologisk hampefrøolie lindrer hovedbunden og har en balancerende og antiinflammatorisk virkning. Grønt ler absorberer nænsomt overskydende talg og er velegnet til en sensitiv hovedbund. Rosmarinolie har en stærk antiseptisk virkning, som hjælper den fedtede hovedbund til at genfinde balancen. Shampoo baren dufter opfriskende af mynte og rosmarin og spreder en behagelig, opløftende duft i badet. Efterlader håret blødt, sundt og velplejet. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

55 gram.
Meget drøj i brug.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-55-HERBS Kategorier: , Tags: , ,