Balsam Bar ∙ Neutral ∙ Stor

(13 kundeanmeldelser)

155,00 kr.

Vores balsam bar er en super koncentreret fast balsam baseret på milde, plantebaserede ingredienser samt nærende, økologiske olier som sheasmør og kokosolie. Den rækker utroligt langt, og du behøver langt mindre end et gram pr vask. Efterlader håret blødt, glansfuldt, medgørligt og næret. Også ideel til krøllet hår.

Balsam baren er håndlavet i små partier og er fri for palmeolie, sulfater, parabener og skadelig kemi. Alle ingredienser er plantebaserede og af absolut højeste kvalitet. Baren er uden parfume eller æteriske olier, og er derfor velegnet til allergikere eller til dig, der blot vil undgå duft. Det perfekte plastikfri alternativ, som i øvrigt også er nem at have med på farten eller rejsen.

Findes også i 20 g.
Vægt: Ca. 50 g. (Brug pr vask: <1g)

På lager

Ofte købt sammen med

Rejsebeholder til stor balsam bar

Denne beholder passer til vores store balsam bar. Nu med opgraderet design med små ophøjninger i bunden, så den også kan bruges som sæbeskål på ferien eller i sommerhus. Designet sørger for at baren ikke søber i vand, så den nemt kan tørre efter brug. Når du er på farten, er beholderen praktisk og nem at have med overalt. På den måde er din balsam opbevaret sikkert og uden mulighed for at lække eller knække. Kom den i etuiet når du skal til træning, i svømmehallen, i sommerhus eller på ferie. Beholdere kan også bruges til shave baren, dog først efter nogle ganges brug. Beholderen er fremstillet i aluminium, som kan genanvendes uendeligt og er et rustfrit materiale. Skal sorteres som metal.

Beholderen er fødevaregodkendt og kan bruges til mange andre formål også - fx tandpastatabletter, sæberester, pastiller, snacks mv.

Diameter: Ø 66 mm
Højde: 36 mm
Materiale: Aluminium

Varenummer (SKU): BBS-2200-U Kategorier: , , Tags: , ,