Balsam Bar ∙ Neutral ∙ Stor

(19 kundeanmeldelser)

185,00 kr.

Vores neutrale balsam bar er en parfumefri fast balsam i koncenteret form baseret på milde, plantebaserede ingredienser. Balsam baren indeholder nærende, økologiske olier som koldpresset sheasmør og kokosolie og er velegnet til alle hårtyper inkl. Curly Girl. Vores balsam bar er meget drøj i brug, og du behøver mindre end et gram pr vask. Balsam baren efterlader håret blødt, glansfuldt, medgørligt og næret.

Håndlavet i små partier. Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Findes også i 20 g samt med duft. Se guide til brug nedenfor.

Vægt: Ca. 50 g. (Brug pr vask: <1g)

På lager

Ofte købt sammen med

Rejsebeholder til stor balsam bar

Denne beholder passer til vores store balsam bar. Nu med opgraderet design med små ophøjninger i bunden, så den også kan bruges som sæbeskål på ferien eller i sommerhus. Designet sørger for at baren ikke søber i vand, så den nemt kan tørre efter brug. Når du er på farten, er beholderen praktisk og nem at have med overalt. På den måde er din balsam opbevaret sikkert og uden mulighed for at lække eller knække. Kom den i etuiet når du skal til træning, i svømmehallen, i sommerhus eller på ferie. Beholdere kan også bruges til shave baren, dog først efter nogle ganges brug. Beholderen er fremstillet i aluminium, som kan genanvendes uendeligt og er et rustfrit materiale. Skal sorteres som metal.

Beholderen er fødevaregodkendt og kan bruges til mange andre formål også - fx tandpastatabletter, sæberester, pastiller, snacks mv.

Diameter: Ø 66 mm
Højde: 36 mm
Materiale: Aluminium

Varenummer (SKU): BB-50-PURE Kategorier: , , Tags: , ,