Balsam Bar ∙ Neutral ∙ Stor

(2 kundeanmeldelser)

149,00 DKK

Vores balsam bar er en super koncentreret fast balsam baseret på milde, plantebaserede ingredienser samt nærende, økologiske olier som sheasmør og kokosolie. Den rækker utroligt langt, og du behøver langt mindre end et gram pr vask. Efterlader håret blødt, glansfuldt, medgørligt og næret. Også ideel til krøllet hår.

Balsam baren er håndlavet i små partier og er fri for palmeolie, sulfater, parabener og skadelig kemi. Alle ingredienser er plantebaserede og af absolut højeste kvalitet. Baren er uden parfume eller æteriske olier, og er derfor velegnet til allergikere eller til dig, der blot vil undgå duft. Det perfekte plastikfri alternativ, som i øvrigt også er nem at have med på farten eller rejsen.

Findes også i 20 g.
Vægt: Ca. 50 g. (Brug pr vask: <1g)

På lager

Ofte købt sammen med

Beholder til stor balsam bar / shave bar

Denne beholder passer til vores store balsam bar og shave baren.

Når du er på farten er beholderen praktisk og nem at have med overalt. På den måde er din balsam eller shave bar opbevaret sikkert og uden mulighed for at lække eller knække. Kom den i aluminiumsbøtten når du skal til træning, i svømmehallen, i sommerhus eller på ferie. Læg mærke til, at shave baren først passer i efter et par ganges brug. Derefter passer den perfekt.

Bøtten er fødevaregodkendt og kan bruges til mange andre formål også - fx tandpastatabletter, sæberester, mundbind, pastiller mv.

Diameter: Ø 66 mm
Højde: 36 mm
Materiale: Aluminium

Varenummer (SKU): BBS-2200-U Kategorier: , , Tags: , ,