Viser alle 19 resultater

Shampoo barer fra Elou

Alle Elous shampoo barer er baseret på milde, plantebaserede ingredienser, som er bedre for dig og for vores natur. Shampoo barerne er pH-balancerede og fri for sulfater, silikone, parabener, farvestoffer og anden kedelig kemi. De kræver ingen tilvænningsfase og skummer op præcis som en flydende shampoo. Fås med og uden duft (æteriske olier).

NYHED
55,00 kr.
NYHED
55,00 kr.
NYHED
79,00 kr.
NYHED
79,00 kr.

Personlig pleje

Shampoo bar prøvepakke

185,00 kr.
155,00 kr.
39,00 kr.
72,00 kr.79,00 kr.
155,00 kr.
55,00 kr.
55,00 kr.
55,00 kr.
55,00 kr.
Spar 10%

Personlig pleje

Shampoo bar sæt

255,00 kr.
72,00 kr.79,00 kr.
79,00 kr.
Ikke på lager
79,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.

Milde shampoo barer fra Elou

Hvorfor skifte til en shampoo bar?

  1. En shampoo bar er shampoo i fast form, som først og fremmest eliminerer plastikemballagen for at undgå affald og mikroplast. Derfor er shampoo barer altid et miljøvenligt valg sammenlignet med flydende shampoo i plastemballage.
  2. Shampoo barer i fast form er ofte fremstillet med mere skånsomme og naturlige ingredienser end den flydende slags. Der findes dog utallige forskellige shampoo barer, både med og uden de omdiskuterede sulfater. Sulfater kan være udtørrende og skrapt for håret, og derfor anvender vi ingen sulfater i Elous shampoo barer.
  3. En shampoo bar indeholder udelukkende aktive ingredienser helt uden vand. En konventionel flydende shampoo indeholder typisk mere end 75% vand. Derfor får du altså meget mere for pengene, når du investerer i en fast shampoo bar fremfor en flydende shampoo.
  4. En fast shampoo bar er utrolig nem at have med overalt pga dens lille størrelse og faste form. Kom den i en beholder i eksempelvis aluminium og hav den med dig overalt.

Hvordan bruger man en shampoo bar?

Elous shampoo barer fungerer best ved at masserer shampoo baren ind direkte i den våde hovedbund. Skummer den ikke op med det samme, så kom hovedet under bruseren igen kort og skum op eller vask af to omgange. I første omgang blandes ingredienserne med overskydende olie og snavs fra hovedbunden samt evt. stylingprodukter, som gør, at shampoo baren kan have sværere ved at skumme op. I anden omgang er der masser af skum og håret kan vaskes helt rent. Når du er færdig med shampoo baren fjernes evt. skum fra baren og lægges på en sæberist i nærheden, så den kan tørre ordentligt op. Du kan også have den hængende i en sæbepose, hvis du ikke har en reol eller hylde i nærheden af bruseren. Afslut med en balsam bar, som "males" på længder og spidser. lad virke i 2-5 minutter og skyl ud. Du kan også bruge balsam baren som leave-in kur eller hårmaske (lad virke i 10-20 min). En shampoo bar vil altid knække på et tidspunkt, og så er det en rigtig god idé med en sæbepose til resterne, så intet går til spilde. Du kan også anvende en organzapose, hvis du har en liggende fra et smykke.