Shampoo Bar Mini ∙ Clean Coconut

(3 kundeanmeldelser)

65,00 kr.

Clean Coconut mini er en mild, parfumefri shampoo bar velegnet til alle hårtyper i alle aldre. Shampoo baren kan anvendes til selv de mindste samt parfume- og duftallergikere. Clean Coconut indeholder bl.a. koldpresset, økologisk jomfru kokosolie, som trænger dybt ind i hårståret og er rig på vitaminer og sunde fedtsyrer. Kokosolie virker både beskyttende, fugtgivende og styrkende på håret samtidig med, at olien forhindrer proteintab i håret. Med fugtgivende og fugtbevarende pleje fra bl.a. glycerin, plantebaseret squalane og bærvoks, som tilsammen efterlader håret sundt, blødt og næret. Inulin bidrager ligeledes med fugtbevarende egenskaber samtidig med at virke anti-statisk på håret. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold* (klik for at læse mere).

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

30 gram. Fås også i 55 g.

På lager

Varenummer (SKU): SB-30-COCO Kategorier: , Tags: , ,