Shampoo Bar Mini ∙ Fresh Herbs

(8 kundeanmeldelser)

55,00 kr.

Vores shampoo bar Fresh Herbs er fuld af skønne, nærende urter som rosmarin, frisk mynte og litsea (May Chang). Fresh Herbs er særligt velegnet til fedtet hår, følsom hovedbund og skæl. Økologisk hampefrøolie og jojobaolie lindrer hovedbunden og har en balancerende og antiinflammatorisk virkning. Grønt ler absorberer nænsomt overskydende talg og er velegnet til selv meget sensitiv hovedbund. Rosmarinolie har en stærk antiseptisk virkning, som hjælper den fedtede hovedbund til at genfinde balancen. Det særlige bark-ekstrakt fra Joazeiro træet er sammen med burrerod rig på vitaminer og aktive ingredienser, der reducerer skæl, balancerer talgproduktionen og lindrer kløende og irriteret hovedbund. Shampoo baren dufter opfriskende af mynte og spreder en behagelig, opløftende duft i badet. Efterlader håret blødt, sundt og velplejet.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

30 gram.
Meget drøj i brug.

Fås også i 55 g.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-30-HERBS Kategorier: , Tags: , ,