Shampoo Bar Mini ∙ Wild Roses

(16 kundeanmeldelser)

79,00 kr.

Vores mini shampoo bar Wild Roses er med sine beskyttende og fugtgivende ingredienser velegnet til tørt, fint og skandinavisk hår. Den luksuriøse shampoo bar tilfører håret glans, fylde samt masser af fugt. Rosenvoks beskytter håret, indkapsler fugt og giver både fylde og definition til fint og kedeligt hår. Rødt ler giver ikke kun shampoo baren sin fine, lyserøde farve, den renser også hovedbunden nænsomt. Koldpressede, økologiske hybenkerneolier virker fugtbevarende, regenererende og nærende. Sammen med andre plejende ingredienser som økologisk jojobaolie og inulin er denne shampoo bar et sikkert valg til dig, der ønsker sundt, velplejet og fyldigt hår. Den sensuelle duft af vilde roser gør hårvasken til en ekstra særlig oplevelse. Se vores guide til brug nedenfor.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på milde sulfatfri vaskeaktiver. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold* (klik for at læse mere).

Alle vores shampoo og balsam barer er pH-balancerede, plastikfri og veganske. Altid baseret på ingredienser af naturlig oprindelse fri for sulfater, silikone, udtørrende alkoholer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

30 gram. Fås også i 55 g.

På lager

Varenummer (SKU): SB-30-ROSE Kategorier: , Tags: ,