Shampoo Bar Mini ∙ Wild Roses

(15 kundeanmeldelser)

55,00 kr.

Vores mini shampoo bar Wild Roses er med sine beskyttende og fugtgivende ingredienser fra rosenvoks særligt velegnet til tørt og fint, skandinavisk hår, men også til krøllet hår, som kræver ekstra fugt og pleje. Den luksuriøse shampoo bar tilfører håret glans, fylde samt masser af fugt. Rosenvoks giver både fylde og pleje til fint og kedeligt hår. Rødt ler giver shampoo baren sin fine, lyserøde farve, mens den samtidig giver ekstra volumen, renser og nærer. Koldpresset, økologisk vildrose- og hybenkerneolie giver fugt og glans til håret. Sammen med andre plejende ingredienser som økologisk jojobaolie og inulin er denne shampoo bar et sikkert valg til dig, der ønsker sundt, lækkert og fyldigt hår. Den sensuelle, søde rosenduft gør hårvasken til en ekstra lækker oplevelse, som udover duften også tilfører intensiv pleje.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone. Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

30 gram.
Meget drøj i brug.

Fås også i 55 g.

På lager

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-30-ROSE Kategorier: , Tags: ,