Shampoo Bar Mini ∙ Healing Hemp

(15 kundeanmeldelser)

55,00 kr.

Nyhed: Nu fås Healing Hemp også parfumefri og dermed allergenfri. (Bemærk venligst, at baren stadig dufter naturligt af de ingredienser, den indeholder, og derfor ikke kan være 100% duftfri, selvom den er uden parfumestoffer).

Vores milde, pH-balancerede shampoo bar mini Healing Hemp er velegnet til alle hårtyper, men er især fantastisk til dig med følsom hovedbund, skæl eller hårtab. Økologisk hampefrøolie indeholder masser af vitaminer og essentielle fedtsyrer, som virker styrkende, afbalancerende og beroligende på både hår og hovedbund. Det særlige Juazeiro bark-ekstrakt lindrer følsom og kløende hovedbund, bekæmper skæl og kan endda effektivt bekæmpe hårtab i kombination med koffein og solsikkeolie. Rasul ler er særligt velegnet til følsom hovedbund og efterlader håret glansfuldt, næret og renset. Sammen med andre hårelskende ingredienser som økologisk jojobaolie og bærvoks efterlader shampoo baren håret blødt, velplejet og styrket.

Denne shampoo bar kræver ingen tilvænningsfase, da den ikke er baseret på sæbe, men på et blidt ECOCERT certificeret, vaskeaktivt stof. pH-balanceret, plastikfri, vegansk, cruelty free og fri for skadelig kemi, sulfater og silikone.  Velegnet til Curly Girl metoden med forbehold*.

30 gram.
Meget drøj i brug.

Fås også i 55 g.

Tilføj gaveindpakning (<span class="woocommerce-Price-amount amount"><bdi>10,00 <span class="woocommerce-Price-currencySymbol">kr.</span></bdi></span>)
Varenummer (SKU): SB-30-HEMP Kategorier: , Tags: , , ,