Genanvendelige madposer ∙ 3-pak

(5 kundeanmeldelser)

DKK 295,00

Sig farvel til engangsplastikposerne én gang for alle med vores praktiske, genanvendelige madposer i 100% fødevaregodkendt platinsilikone af højeste kvalitet. De er både selvforseglende, lufttætte, ekstremt holdbare og utrolig nemme at have med at gøre. Ved køb af vores 3-pak sparer du 10% og samtidig får du 3 passende størrelser til forskellige formål.

Madposerne tåler både køl, frys, mikroovn, sous vide og opvaskemaskine, hvilket gør dem ekstremt alsidige i brug og ikke mindst nemme at rengøre. De tåler alt fra -50 grader til 200 grader og udleder absolut ingen kemi. Madposerne er 100% lufttætte og sørger derfor for at holde din mad frisk i længere tid, så du undgår madspild.

De er designet med en stor åbning, så du nemt og bekvemt kan fylde dem med, hvad end du har brug for at opbevare. Den buede åbning sørger for, at du nemt kan hælde væske fra posen uden at spilde. Du kan nemt skrive dato direkte på poserne med tusch og vaske af.

Silikone er fri for BPA og BPS og er hypoallergen. Derudover er genanvendelige madposer et langt mere fleksibelt, holdbart og bæredygtigt materiale end plastik.

Pakken indeholder en madpose i small (0,5L), medium (1L) og large (1,5L).

NB: Der er trådt nye sikkerhedskrav til onlinebetalinger i kraft, som ved betaling gør, at du skal verificere dit kort med NemID nøgleapp.

På lager

Varenummer (SKU): SP-3-2506 Kategori: