Genanvendelige madposer ∙ 3-pak

(25 kundeanmeldelser)

Original price was: 327,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Med vores praktiske, genanvendelige madposer i 100% fødevaregodkendt silikone af højeste kvalitet kan du nemt sige farvel til engangsplastikposerne én gang for alle. Madposerne er både selvforseglende, lufttætte og nemme at have med at gøre. Ved køb af vores 3-pak sparer du 20% og samtidig får du 3 passende størrelser til forskellige formål.

Madposerne tåler både køl, frys, mikroovn, sous vide og opvaskemaskine, hvilket gør dem meget alsidige i brug og ikke mindst nemme at rengøre. Madposerne er lufttætte og sørger derfor for at holde din mad frisk i længere tid, så du undgår madspild. Derudover sparer de plads i køkkenskufferne og kan passe ind i en næsten fyldt fryser eller køleskab grunden deres fleksibilitet – et stort plus hos mange med pladsmangel i skuffer eller køleskab/fryser.

De er designet med en stor åbning, så du nemt og bekvemt kan fylde dem med, hvad end du har brug for at opbevare. Den buede åbning sørger for, at du nemt kan hælde væske fra posen uden at spilde. Du kan nemt skrive dato direkte på poserne med en white board marker eller kuglepen og vaske af med lunkent vand.

Silikone er fri for BPA, BPS og enhver form for PFAS.

Pakken indeholder en madpose i small (0,5L), medium (1L) og large (1,5L). Findes også i farverne Ocean og Forest.

På lager

Varenummer (SKU): SP-3-2506 Kategorier: , ,