Økologisk badebombe ∙ Fresh Herbs

85,00 kr.

Vores nye økologiske badebomber indbyder til forkælelse af både krop og sind. Kom en badebombe under det rindende vand i enten badekar, fodbad eller håndbad og nyd et nærende og afslappende cremebad, mens en frisk duft af mynte, rosmarin og litsea udfolder sig.

Badebomben skaber en blid skum og har et højt indhold af økologisk, koldpresset kakao- og sheasmør, som efterlader huden fugtmættet, blød og næret. Fresh Herbs indeholder desuden økologisk, koldpresset hampefrøolie, som er særligt god til tør og irriteret hud samt eksem. Dup forsigtigt huden tør efter brug, så de gode olier ikke tørres af. Det er ikke nødvendigt at bruge fugtighedscreme el.lign. efter brug.

Vores badebomber er tiltænkt til at skabe et afbræk i hverdagen, hvor du giver dig selv, din krop og dit sind den fulde opmærksomhed. Lad den lille badebombe være symbolet på ultimativ selvforkælelse og selvomsorg – det har vi alle brug for i hverdagens stress og jag. Også ideel som en betænksom gave til en, der fortjener lidt ekstra forkælelse.

Pakken indeholder 2 stk af 30 g. Ved fod- og håndbad bruges kun en kvart til en halv badebombe.

Økologisk ∙ vegansk ∙ håndlavet

På lager

Varenummer (SKU): BBFH-1396 Kategorier: , Tags: ,